Open dag Beverly geslaagd

HOORN - De Open Dag die vorige week zondag bij Beverly Gym in Hoorn werd gehouden is uiterst succesvol verlopen. Tijdens de vele demonstratielessen konden bezoekers gelijk de gymschoenen aantrekken en meedoen. Van deze mogelijkheid werd druk gebruik gemaakt, immers je weet past of het werkt, als je mee doet. Veder stond het Beverly Gym team, met eigenaar Gerard van Doorn voorop, klaar om de bezoekers alles te vertellen over de vele mogelijkheden die de fitnessstudio biedt.

Bij Beverly Gym aan de Van Aalstweg 16a in Hoorn gaan gezelligheid en sportiviteit hand-in-hand. Moderne sportfaciliteiten zorgen ervoor dat alle fitnessschema’s persoonlijk op maat kunnen worden ingesteld, waardoor een afwisselende trainingsopbouw wordt gerealiseerd. En voor alle categorieën en leeftijdsgroepen heeft het fitnesscentrum wel mogelijkheden in huis. Daarnaast beschikt Beverly Gym over het allernieuwste op het gebied van cardio-apparatuur zoals: fietsen, loopbanden, ligfietsen, roeiers, crosstrainers en powerplates. En als enige fitnessstudio in de regio biedt Beverly Gym echte All-In arrangementen aan. Zo kunt u, naast alle sportactiviteiten, geheel gratis gebruik maken van de sauna, de zonnebanken en de stoomcabine.

Tijdens de Open Dag was er met name veel belangstelling voor de Zumba en Steps lessen. Maar ook het nieuwe programmaonderdeel Body Rock viel zeker in de smaak. Hierbij traint u  in een circuit zonder moeilijke choreografie om conditie te verbeteren, spieren sterker te maken en vet verbranden.

‘We kijken terug op een zeer geslaagde dag en voor wie nog wil instappen, er zijn nog mogelijkheden’, aldus Gerard van Doorn. Nieuwsgierig geworden? Beverly Gym vindt u aan de Van Aalstweg 16a in Hoorn tel. 0229-211154 of kijk op internet: www.beverlygym.com Tip: er zijn volop gratis parkeermogelijkheden.

Schrijf u gratis in voor de
Weekblad Zondag nieuwsbrief.

Ander nieuws