Personeelsadvertenties
 • Elke week worden er in Weekblad Zondag pagina’s gereser-
  veerd voor personeelsadvertenties. De oplage van wekelijksPersoneelsadvertenties in West-Friesland 87.650 exemplaren en de hoge attentiewaarde van Weekblad Zondag maken het mogelijk dat uw vacature snel kan worden ingevuld. Wij hanteren  voor personeeladvertenties
  het speciale tarief van € 0,58 per millimeter (ongeacht het aantal af te nemen millimeters). Daarnaast komt de in Weekblad Zondag geplaatste vacature drie weken op onze website te staan onder 'personeelinderegio.nl'.
   
 • Personeelsadvertenties kunnen door u zelf worden aangeleverd, bij voorkeur als PDF-bestand. Het is ook mogelijk dat onze eigen professionele opmaakstudio uw advertentie maakt. In dat geval levert u de losse onderdelen, zoals tekst, logo en eventueel fotomateriaal bij ons aan. Als de advertentie gereed is sturen wij u een drukproef per mail. Na uw akkoord gaan we over tot plaatsing van de advertentie. Deze extra service is geheel gratis, u betaalt bij Weekblad Zondag alleen de plaatsingskosten.
   
 • Zoekt u personeel in West-Friesland? Dan is Weekblad Zondag uw partner. Neem de proef op de som en maak alvast ruimte in uw agenda voor de sollicitatiegesprekken. U kunt uw reservering of eventuele vragen via onderstaande button naar ons mailen.

Tarievencalculator

Kostenindicatie € 0,00 per plaatsing, excl. BTW (21%) en inclusief zet- en opmaakkosten.

Breedte in mm
Hoogte in mm
Aantal plaatsingen
Kleuren
Pagina